Ztráta chlorofylu nebo porucha v jeho tvorbě. Výsledkem jsou listy, které ztrácejí zelenou barvu. V těžkých případech mohou tkáně zhnědnout odumřít. Je to způsobeno virovími chorobami nebo nedostatkem minerálů (železa nebo hořčíku).
Chloróza

Zahrada v únoru – jaro už klepe na dveřeZahrada v únoru – jaro už klepe na dveře
Přesto že je ještě zima, v mysli milovníků zahrad se již spřádají plány pro přicházející sezónu. A nejen plány, navzdory tomu že je zima ještě v plné síle sezóna pro ...

Jak skladovat krmné směsi během zimyJak skladovat krmné směsi během zimy
Zima je obdobím, kdy se mění mnoho faktorů, které mohou ovlivnit kvalitu krmných směsí. Od vlhkosti až po teploty, všechny tyto proměnné mohou hrát roli v tom, jak dlouho vaše ...

Sulka – KSulka – K
Tekuté hnojivo Sulka - K je vysoce efektivním zdrojem sýry, velmi dobře přijatelného draslíku, dusíku v močovinové formě a vápníku. ...